top of page
RoI_7.jpg

WORD JIJ OOK VRIJWILLIGER BIJ ROND ON ICE? KOM JIJ DEZE WINTER ONS  GEZELLIGE TEAM VERSTERKEN?

WE ZOEKEN VRIJWILLIGERS VOOR HORECA, KASSA, OPBOUW, AFBOUW, SCHAATSUITGIFTE EN IJSBAAN

Vrijwilligers

Sponsoring
Iets te vieren?

Word jij ook vrijwilliger?

Rond on Ice kan niet zonder vrijwilligers!

De vrijwilligers zijn samen één van de drie pijlers waarop Rond on Ice gestoeld is. De andere twee pijlers zijn de sponsors en  natuurlijk onze gasten. De vrijwilligers van Rond on Ice zorgen ervoor dat er 26 dagen lang van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geschaatst kan worden. Dit begint al bij de bouwploeg.

Als de tent staat en de Huiskamer van Houten is ingericht, dan kan het evenement losbarsten. De vrijwilligers achter de kassa, de schaatsbalie, als baanwacht en de ijsmeesters zorgen ervoor dat jong en oud kan genieten van drie weken schaatsplezier . De vrijwilligers in de horeca zorgen voor een lekker warm drankje of een heerlijke borrel en doen hun uiterste best om een ieder een fantastische tijd bij Rond on Ice te bezorgen.

Naast deze vrijwilligers zijn er natuurlijk ook nog vrijwilligers die hand -en spandiensten verlenen, leden van de sponsorcommissie en ondersteuners voor het bestuur.

Het is fantastisch om met elkaar Rond on Ice neer te zetten, vóór en dóór Houten! Wil jij ook helpen als vrijwilliger? Stuur dan een mail met je contactgegevens.

Mede mogelijk gemaakt door

Shell Houten maakt schoolschaatsen mogelijk !!.png
Wanbound.png
GemeenteHouten.png
Hema.png
HetRond.png
Altera.png
sportpunthouten.jpeg
bottom of page