Schoolschaatsen

Voor de groepen 5 t/m 8 van de Houtense basisscholen wordt de ijsbaan in de week voor de kerstvakantie beschikbaar gesteld, zodat er met de klas geschaatst kan worden. Van maandag 16 december tot en met vrijdag 20 december 2019 is de schaatsbaan tussen 9.00 en 15.00 uur beschikbaar. Wanneer schoolklassen hieraan willen deelnemen, dan geven zij zich hiervoor op bij Sportpunt Houten. Sportpunt Houten zorgt voor een rooster met de indeling van de klassen. Er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; er wordt ingedeeld op basis van binnenkomst en vol = vol.

Curling Competitie

Ook in de avonduren wordt de ijsbaan van maandag t/m donderdag benut; onder andere met de Curling Competitie voor bedrijven en particulieren. Na het succes van vorig jaar wordt de De Curling competitie voor de tweede keer gespeeld: een ludieke activiteit en serieuze bezigheid, maar wel met een leuke twist. De strijd om de Curling Cup leidt tot de finale in het laatste weekend op zaterdag 4 januari 2020. Dat betekent een gezellige avond met collega's, familie en vrienden!  Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn binnen deze competitie. Wilt u een team opgeven, dat kan via deze inschrijfformulier op deze website.

Disco / Blacklight schaatsen

Ook dit jaar zal er bij Rond on Ice op de vrijdagavonden van 19:00 - 22:00 uur weer disco en blacklight schaatsen zijn. Trek iets fluorescerends of wits aan en kom schaatsen bij Rond on Ice. Gezellige top 40 muziek en flitsende discolichten maken deze avonden extra leuk!

Rotary Santa Run

De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. in 2016 is de Santa Run in Houten gestart. Inmiddels zijn er drie succesvolle fun-runs door Houten geweest voor het goede doel. Ook in 2019 wordt er weer gelopen voor het goede doel, dit jaar de Stichting Leergeld Houten, de Nierstichting en Rond on Ice. De finish en start vinden plaats op zaterdag 14 december op het Rond!

Frozen on Ice

Trek je mooiste verkleedkleren aan en kom op zondagmiddag schaatsen bij Rond on Ice. Gezellige kindermuziek, kinderen kunnen worden geschminkt en er is een mooie prijs voor de mooist verklede frozen Rond on Ice ster.