RoI_13.jpg

HELP JIJ STICHTING ROND ON ICE OOK DIT JAAR IN HOUTEN EEN IJSBAAN TE REALISEREN?

doneeractie

Sponsoring
Iets te vieren?
Rond on Ice
Rond on Ice
Rond on Ice

 

 

Heel Houten Schaatst

Help jij Stichting Rond on Ice ook dit jaar in Houten een ijsbaan te realiseren?

 

"De Huiskamer van Houten"

Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 zouden we Houten graag weer volop willen laten genieten van de ijsbaan op Het Rond, “Rond on Ice”. Drie weken lang schaatspret op de schaatsbaan van 25 bij 12,5 meter. De ijsbaan vóór en dóór Houten! Een plaats om gezellig vrij te schaatsen, deel te nemen aan de gezellige activiteiten georganiseerd op Rond on Ice en heerlijk samen te komen om wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".

Afgelopen jaar is Stichting Rond on Ice opgericht omdat het ernaar uitzag dat er weer een Houtens evenement verloren ging.


Vier Houtenaren hebben de krachten gebundeld en samen vormen zij Stichting Rond on Ice en zijn hoofdelijk aansprakelijk voor dit evenement. Zij zijn de motor achter de ijsbaan waar afgelopen jaar ruim 15.000 bezoekers, 100 vrijwilligers en 1.800 schoolkinderen met veel plezier gebruik van hebben gemaakt. Het organiseren van een ijsbaan brengt veel vaste materiele kosten met zich mee (ruim een ton). Om ook dit jaar weer te kunnen genieten van 23 dagen ijspret en dit evenement kostendekkend te kunnen organiseren hebben we ook de hulp van jullie nodig.  Het zou reuze jammer zijn als Het Rond weer vervalt tot “het kale grauwe plein” zonder de mogelijkheden om deze enorme ruimte te benutten in de gezellige Feestmaanden.

Diverse partijen dragen Rond on Ice een warm hart toe en hebben al een financiële bijdrage toegezegd; Gemeente Houten, Belangenvereniging Winkelcentrum Het Rond, de Houtense Rotary Clubs en er wordt hard gewerkt aan het werven van sponsoren om Rond on Ice financieel mogelijk te maken.

Daarom vragen we ook jullie hulp!


Draag een ijsklontje bij en wordt vriend van Rond on Ice. Laten we met elkaar veel Winterse ijspret organiseren vóór en dóór Houten!

 

Mocht het niet lukken om voldoende geld bij elkaar te krijgen om Rond on Ice te laten doorgaan, dan  worden alle donaties weer teruggestort.

Sponsors

RondonIce_logo_E2E.png